1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Újabb sikeres kiállítás

2018 januárjában zárult az iskolánk művészeti tagozatos diákjainak éves kiállítása. A tárlat látogatottsága megközelítette az ezer főt. A nagy létszámú érdeklődés köszönhető a tehetséges tanulóinkat felkészítő pedagógusoknak, és nem utolsó sorban a Mezey István Művészeti Központ dolgozóinak.

A kiállítást megtekintők bepillantást nyerhettek abba, hogy honnan indulnak el a hozzánk érkező fiatalok és a szakmai vizsgáig hová juthatnak el tudásban. Emellett a tárlat érdekességének számított az, hogy a felnőttoktatásban résztvevő hallgatók munkái is láthatóak voltak. Mind a Showtime kiállításban, mind az oktatásunk terén üde színfoltnak számítanak az esti képzésben résztvevő tanulók.

Szeretettel várjuk a művészeti képzés iránt érdeklődő fiatalokat a nappali, a munka mellett az új szakma tanulását is bevállaló felnőtteket pedig az esti képzésünkre!

Kísérjék figyelemmel az iskolánk weboldalán található híreinket!

Októberben– reményeink szerint – új kiállítással várjuk a művészetek iránt érdeklődőket a „Mezeyben”!