1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Szakmák éjszakája - április 13.


2018.04.13-án iskolánkban is megrendezésre került a Szakmák éjszakája programsorozat. Az idei tanévben - a BOKIK támogatásával - volt arra lehetősége a környék általános iskolás tanulóinak, hogy eljöhessenek erre az alkalomra.  A pedagógusok nagy lelkesedéssel készítették elő az intézményt a vendégek fogadására.
Az est az Elkövetők együttes koncertjével indult, majd mindenki belekóstolhatott a Deákban tanított szakmákba az építős foglalkozásoktól kezdve, az épületgépészetin át, az ügyvitelin keresztül a művészetiig. Aki többféle interaktív feladatot kipróbált, sok apró meglepetéssel térhetett haza a kapott élmények mellett. Bízunk benne, hogy az idelátogató fiatalok számára könnyebb lesz a megfelelő szakma kiválasztása és tanulóink között köszönthetjük őket a 8. osztály befejezése után.