1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Mapei bemutató

Termékbemutatót és gyakorlati tanácsadást tartott iskolánkban a Mapei KFT. képviseletében Juhász- Nagy János szakmai előadó. A rendezvényen részt vettek az építőipari képzésben tanuló diákok, az őket tanító szakoktatók és szaktanárok.
Az előadás és a bemutató témája a - tanmenethez szorosan illeszkedő - homlokzati hőszigetelés és az ahhoz kapcsolódó vékonyvakolatok alkalmazása volt.
A tanulók és oktatók megismerkedhettek a cég által gyártott hőszigetelő ragasztókkal, a Mapetherm hőszigetelő rendszerrel és a rendszerhez kapcsolódó profilokkal és kiegészítő termékekkel.
A bemutatón résztvevők képet kaphattak a falazat és szigetelések rögzítésének összefüggéséről, a perem és pontragasztás elkészítéséről és a mechanikai rögzítés szakszerű kivitelezésének fontosságáról.
A gyakorlati bemutató jelentősége abban állt, hogy a résztvevők a helyszínen nézhették meg a gyakorlati fogásokat a Mapei szakemberének bemutatásában.