1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

"Menő - Menzák" - Czégel Erika Gymstick edzése

Mosolygós egészség – egészséges étkezést népszerűsítő programok a Deákban
EFOP-1.8.5-17-2017-00035

 

Egészséges táplálkozást népszerűsítő fórum I.

2018.03.21. Czégel Erika Gymstick edzése

Az iskolánk tornatermében került sor arra a különleges testnevelés órára, amelyet az elismert sportedző, személyi edző, gymstick instruktor, életmód-tanácsadó Czégel Erika tartott.

Az órán azok a lánytanulók vettek részt, akik szerettek volna kipróbálni egy zsírégető, erősítő edzést. A hangulat fergeteges volt, a zene felpezsdítő és közben megismerkedtek azzal a csodálatos eszközzel, amely segítségével kreatív mégis egyszerű módon átmozgathatták az összes izomcsoportot. A gyakorlatok javítják az izomerőt, az állóképességet és a testtudatot. Az óra után a résztvevők a folyadék utánpótlás és energia szelet elfogyasztása után kérdéseket tettek fel, az edzéssel és a helyes táplálkozással kapcsolatban, amelyre Czégel Erika szívesen válaszolt.

Csak egy óra edzés volt, de biztos sok követőt talált ez a mozgásforma és edzésmód, amely színt visz a hagyományos típusú gyakorlatokba!