1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Kárpátaljai barangolások

Értékelő óra

HAT-18-02-0091

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziuma diákjai és pedagógusai HATÁRTALANUL pályázat keretében Kárpátaljai barangolások tanulmányi kiránduláson vettek részt 2018. október 16-19. között. A lebonyolított program élménybeszámolójára november 30-án került sor az intézmény tornatermében.

Szülők, pedagógusok, résztvevő és érdeklődő diákok várták, hogy elinduljon a kötetlen hangvételű beszámoló képek és hangok kíséretében. Négy diák (Betóri Dalma Jessica. Sándor Melinda, Ezenwa Jennifer és Sándor Zoltán) vállalta a beszámoló „karmesteri” szerepét, ők készítették a diasort, és meséltek – meséltek a megjelenteknek.

Sok-sok mosoly jelent meg az arcokon a közös élmények felidézése során, ami mind azt bizonyítja, hogy kellemes és maradandó élményt adott a program a résztvevőknek. A fényképes élménybeszámoló után 1-1 mondatban többen megfogalmazták azt, hogy „Az tetszett a legjobban….; Akkor éreztem a legjobban magam,….; Örülök, hogy ott lehettem, mert…”

A beszámolóban képek „villantak” fel a kárpátaljáról érkezett vendégek magyarországi élményeiről is.