1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

„Megmérték” az Deák egészségét

2019. február 20-án a kazincbarcikai kórház munkatársainak irányításával szűrőprogramba kapcsolódtak be Intézményünk tanítványai. Kinek örömére, kinek bánatára a testnevelés órák tananyaga ezen a napon a saját egészségszintünkkel való szembesülés volt. 89 tanuló vette igénybe a délelőtt folyamán a szolgáltatást. Lehetőség volt a testtartás ellenőriztetésére, látásélességünk mérésére, de kiderült az is, hogy ki színtévesztő.  A legnépszerűbb lehetőség – meglepetésre – a vércukormérés igénybevétele volt. 89 tanuló vette igénybe a kicsit fájdalmas szolgáltatást. Sokan hallgatták végig, illetve gyakorlatban is kipróbálták az újraélesztés technikáját.

Köszönjük a városi kórház dolgozóinak, hogy 524 vizsgálatot végeztek el a délelőtt folyamán, reméljük nagyban hozzájárultak a diákos diákok egészségmegőrzéséhez.