1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Pénz7

„Mennyit költök havonta és mire?” „Miért érdemes spórolni?” „Hogyan tudok okosan hitelt felvenni?” „Hogyan nyithatok/ nyithatunk a szüleim segítségével bankszámlát?”

Ezekre a kérdésekre kerestük – többek között – a jó válaszokat a 2019. február 25 - március 1-ig megrendezésre kerülő Pénz7 témahét alkalmából. Vetélkedővel, kérdezz-felelekkel, pénzügyi tudnivalókról szóló kiállítással és a Budapest Bank képviselőjének tanulságos előadásaival bővíthették tanulóink a pénzügyi ismereteiket.

Az osztályok közötti megmérettetésen 15 csapat képviseltette magát. Az első helyet a 13. évfolyamos irodai asszisztensekből alakult csapat nyerte meg. A 2. helyen a 12. évfolyamos épületgépész technikusokból álló csoport végzett. A harmadik helyezett a 13. évfolyamos grafikusokból álló csapat lett. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!