1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Fenntarthatósági témahét

2019.március 18- 22-ig iskolánkban is megrendezésre került a Fenntarthatósági témahét. Színes programokkal igyekeztünk közelebb hozni tanítványainkhoz a környezetvédelem és az egészséges életmód fontosságát.
Ezen a héten külsős előadók is segítették – újra – a munkánkat és a tanulóink közelebb kerülését ehhez a területhez.  A NÉBIH munkatársai ebben az évben ismételten érdekes előadásokkal várták a diákjainkat.
A témahéthez kapcsolódó kiállítás, osztályok közötti vetélkedő, szemétgyűjtő-/ és pontgyűjtő versenyek tarkították ezt az időszakot.
A vetélkedők során számot adhattak tanítványaink a témahéthez kötődő ismereteikről, mind csoportokban, mind egyéni versenyek formájában. A gyerekek aktívan vettek részt a programokban, tevékenységükkel szebbé tették az iskola épületeinek környezetét.