1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

SZIN-TE-MINDEN

A fenti címmel nyitotta meg iskolánk legújabb kiállítását a Mezey István Művészeti Központban. Az ott látható művek mind a nappali, mind az esti művészeti oktatásban résztvevő tanulóink munkáiból kerültek ki. Láthatunk számítógépes grafikákat, pasztellel, akvarellel, szénnel, grafittal, színes ceruzával, temperával készített alkotásokat.

A kiállítást Pétervári György – Kazincbarcika város képviselője – nyitotta meg. Az általa elmondottakban utalt iskolánk művészeti képzésének múltjára, a jelenleg itt zajló képzésekre, - a tanítványaink szorgalmas munkájának és oktatóik kitartásának köszönhetően keletkező - színvonalas munkákra.

Az ünnepélyes megnyitón tanulóink irodalmi műsora is helyet kapott.

A kiállítás május 24-ig tekinthető meg az érdeklődők számára. Nézzenek be a Mezey István Művészeti Központ Gyermekek Háza – Kézművesház kiállítótermébe! Várjuk Önöket szeretettel!