1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

Mapei bemutató a Deákban

Termékbemutatót és gyakorlati tanácsadást tartott az iskolánkban a Mapei KFT. képviseletében Juhász- Nagy János szakmai előadó. A rendezvényen részt vettek az építőipari képzésben tanuló diákok, az őket tanító szakoktatók és szaktanárok.

Az előadás témája a Mapei cég bemutatásán kívül a kőműves tanulók tanmenetéhez szorosan illeszkedő felszín alatti szerkezetek vízszigetelése volt. A tanulók több fontos kérdésekre kaphattak választ:

Miért van szükség a vízszigetelésre?

Mi alapján választhatunk szigetelőrendszert?

Miért előnyös a drénrendszer alkalmazása?

A bemutatón résztvevők képet kaptak a kenhető szigetelések széles termékválasztékáról és alkalmazási lehetőségeiről. Megismerkedtek a kenhető szigetelések felhordásának technológiájával, az alkalmazott anyagminőségek jellegzetességeivel és a kivitelezésből adódó hibákkal. Külön kiemelten foglalkoztak a kent szigetelőrendszerek folytonosságának biztosításával, azaz a hajlaterősítő szalagok beépítésével.

A szakmai nap nagyon érdekes volt és nagyon sok gyakorlati ismerettel gazdagodtak a résztvevők.